Over 't Laarbos pannenkoeken & meer

Een gezellig pannenkoekenhuis in een modern jasje

Pannenkoekenhuis ’t Laarbos in Ommen is een gezellig familierestaurant voor jong en oud. Het restaurant is gelegen in een prachtige omgeving aan de rand van Ommen. Je vindt ons tegenover het station en je loopt zo het rustieke Laarbos in.

Ons pannenkoekenhuis is sinds 2021 geopend. In het sfeervolle historische pand zal je je snel thuis voelen. Kom na een stevige wandeling, lange treinreis of gewoon als je zin hebt lekker even langs voor een ambachtelijke pannenkoek. We zien je graag!

Pannenkoekenhuis tafel laarbos
terras 't Laarbos Ommen restaurant
Pannenkoek Crazy Chicken Laarbos

Ontdek restaurant 't Laarbos

Gratis WiFi

Sfeervol terras

Spelletjes voor kids

Eigen parkeerplaats

Ambachtelijke pannenkoeken in een uniek pand

’t Laarbos Pannenkoeken & meer is gevestigd in een prachtig uniek pand. Het is meer dan een eeuw oud en kent een rijke historie. Het gebouw droeg vroeger de naam Wildzank en is welbekend in de regio. Inmiddels heeft het restaurant een flinke opfrisbeurt gekregen, maar het warme en historische karakter voel je hier nog steeds. Een ideale plek om gezellig van een overheerlijke pannenkoek te genieten!

Een perfect uitgangspunt
’t Laarbos Pannenkoeken & meer is gelegen in het pittoreske Ommen. Dit sfeervolle stadje staat ook wel bekend als hét kloppend hart van het Vechtdal. Met een gezellig centrum en de prachtige natuur is Ommen zeer geliefd onder toeristen. Ons restaurant is dan ook een perfect uitgangspunt voor wandelaars, fietsers en liefhebbers van de natuur.

Pannenkoekenrestaurant Laarbos Ommen

Aanbevolen op:

Scroll naar boven